Hívjon minket +36 1 880 4400
E-mail: info@kvazar-micro.hu

Azure + Intel SSD akció a nyár előtti hajrához!

A nyár előtti hajtás támogatásaként ajánljuk figyelmedbe az Intel és Kvazar-Micro együttműködésének köszönhetően létrejött akciónkat, hogy a jól megérdemelt szabadság után a lehető legkevesebb nyitott ügy várjon Titeket!

 

Az akciónk két részből áll:


1.    Hozz ki többet a szerveredből! 

Legalább 2 db Azure Credit vásárlása esetén, ha a vásárlástól számított 30 napon belül ezeken elindul a fogyasztás, 1 db Intel SSD DC S3510 120 GB1-t adunk ajándékba. Ezt elősegítendő, az Azure aktivációt és az Azure Backup beállítását díjmentesen elvégezzük2 . Ezáltal egy régebb óta üzemeltetett szerver új erőre kaphat.

 

2.    Hibrid a jelen!

Bármely egyszerre vásárolt új Windows Server Standard, vagy Datacenter licenc3 és Azure credit után, amin elindul a fogyasztás 30 napon belül, 1 db ajándék Intel SSD DC S3510 240 GB4-t adunk és ingyenesen elvégezzük az Azure aktivációt, valamint az Azure Backup beállítást2. Így lehet egyszerűen egy hibrid rendszerre szert tenni.

 

Az akció a 2016.05.01 – 2016.06.29-ig leadott rendelésekre vonatkozik. 
Az akcióban minden viszonteladó partnerünk részt vehet, akinek nincs lejárt pénzügyi hátraléka a Kvazar-Micro CEE Kft. felé. 
A két akció egymással nem összevonható, egy üzletre csak az egyik érvényesíthető. 
Egy viszonteladó az érintett időszakban minden jogosult üzletére érvényes.
A 2. számú (Hibrid a jelen!) akció egy üzleten belül többször is érvényesíthető, az akcióban egyszeri megfelelésnek számít (1db Server termék és 1 db Azure párosa)
Azure krediten mért fogyasztás alatt azt értjük, ha a credit aktív és működő szolgáltatás van rajta beállítva.
Az akció a készlet erejéig érvényes, egyéb akciókkal összevonható!

 

1 Intel, 120 GB-os, szerverekbe szerelhető SSD (Intel SSD DC S3510 Series (120GB, 2.5in SATA 6Gb/s. 16nm, MLC) 7mm, Generic Single Pack)

2 Az Azure Backup beállítást minden esetben távolról végezzük, távoli asztal kapcsolattal. Ha másféleképpen kívánatos az Azure Credit felhasználása, az továbbra is jogosulttá teszi az üzletet az akcióban való részvételre, de annak beállítása a viszonteladó hatásköre.

3 OEM, OLP, OV, OVS licenc konstrukciókban vásárolt új Windows Server Standard és Datacenter, valamint OLP, OV és OVS licenckonstrukcióban vásárolt Azure kreditek teszik jogosulttá az üzletet az akcióban való részvételre.

4 Intel, 240 GB-os, szerverekbe szerelhető SSD (Intel SSD DC S3510 Series (240GB, 2.5in SATA 6Gb/s, 16nm, MLC) 7mm, Generic Single Pack)